Pagina's

Welkom

Welkom op mijn site. Mijn naam is Joyce Scheeren en ik ben een wercwief. Nu vraagt u zich misschien af wat dat nou is. Daar is vrij eenvoudig antwoord op te geven: een kledingmaakster met een voorliefde voor historisch geïnspireerde kleding en oude handwerktechnieken.

Waarom kleding? Het moment dat ik voor het eerst een handgemaakte baljurk aanhad, zal ik nooit vergeten. Ik voelde me fantastisch, het was alsof ik naar een andere tijd en plaats werd weggevoerd. Het bijzondere gevoel dat ik kreeg toen ik dat speciale, handgemaakt kledingstuk aanhad wil ik graag aan anderen geven, en daarom maak ik kleding voor anderen op maat. Kwaliteit en vakmanschap staan bij mij voorop, naast een gedegen achtergrondkennis. De klant staat centraal: ik kijk samen met u naar uw voorkeur, patroon, kleuren en gewenste stoffen.

Mijn basis ligt in de historisch geïnspireerde kostuums, maar ik sta overal voor open en kan (bijna) alles maken. Het belangrijkste is dat u zich speciaal voelt in uw nieuwe kledingstuk. U kunt ook bij mij terecht voor cursussen, lezingen, advies over het maken van een eigen kostuum en kleding uit de Middeleeuwen en andere perioden, accessoires en workshops. Wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op.

wercwief is gevestigd in Nijmegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw bericht!